Изборите – на 360 градуса, продължават в ефира на bTV и в деня на балотажа – тази неделя, 13 ноември.

Ще може да следите всичко важно за изборния ден още от 8 ч. сутринта – със специалното издание на предаването „Тази неделя” и емисии новини на всеки кръгъл час с водещи Виктория Петрова и Юксел Кадриев. Обедната емисия на bTV Новините ще бъде с продължителност един час.

Репортерите на най-голямата телевизия в България ще се включват на живо от горещите точки в страната, както и от Франция, Германия, Англия и Турция.

избори на 360 градуса
Снимка: iStock

Разследващите репортери продължават да са по следите на сигнали за нередности. Техните разкрития от първия тур на президентските избори – за опитите за контролиране на вота в Джебел, за търговците на гласове от Кула и др., доведоха до арести.

Силна публицистика и ексклузивни гости ще предложи на зрителите и предаването „120 минути” с водещ Светослав Иванов, а специалното изборно студио „Петият президент” ще започне в 19:30 ч. Негов водещ е Антон Хекимян. Сред събеседниците на двамата ще бъдат доказани анализатори, топ политици, загубили в първия тур кандидати и любими лица от ефира на bTV.

петият президент, дебат
Снимка: bTV

Точно в 20 ч. пък Лиляна Боянова ще представи първите резултати от гласуването по данни на независимата социологическа агенция „Маркет Линкс”, които ще оживеят във виртуалното ни студио.

Изборният маратон ще продължи с първите коментари на победители и победени и анализи на вота на избирателите.

Освен да проследите първи и в детайли събитията при избора на новия държавен глава по bTV, bTV Радио и на btvnovinite.bg, през целия ден ще имате и възможността да бъдете важни участници в програмата ни, като подавате сигнали в платформата „Аз, репортерът” и коментирате в страницата ни във „Фейсбук”.