Три поредни дни от 5 до 7 октомври в Интер Експо Център специалисти в областта на рекламната и печатната индустрия ще представят опита си и ще отговорят на много въпроси, свързани с развитието на технологиите в бранша.

Поводът - 5-ото издание на най-голямото изложение за рекламни и печатни технологии в България COPI’S.

Тази година събитието ще събере над 110 компании, които ще представят други 300 световни бранда. Ето и част от интересната програма.

Повече информация на: copi-s.com 

Тази година COPI’S обединява теми като софтуер, 3D прототипиране, дигитален листов и широкоформатен печат, както и печат върху стъкло, текстил, етикети и рекламни продукти.

Българската софтуерна компания ЕнгВю Систем, която работ с гиганти като Heidelberger Druckmaschinen, Canon, Haikon и Aristo, ще представи собствен софтуер за конструиране, дизайн и производство на опаковки и дисплеи.

Студио Мегавижън също ще демонстрира софтуер, който е подходящ за различни видове печат и съдържа калкулатор за изчисляване на полиграфските разходи на всички видове печатни издания.

Печатницата JPoint ще покаже разработките си в развитието на печата върху стъкло, широкоформатния печат и приложенията на разтегливия текстил.

На изложението ще бъдат показани и марки в рекламния текстил като Regatta - Regatta Outdoor, Dare2B и JamesHarvestе.

Освен интересните решения в печата и рекламата програмата на изложението включва тематични семинари, работилници и изложби.

На 7 октомври умалено копие на прототипиращата работилница Smart Fab Lab ще се пренесе на COPI’S, където ще изработва 3D сувенири. За първи път в рамките на COPI'S сайтът за подбор на персонал Dotbrain.eu организира тестове за оценка на най-добрите предпечатари, акаунти и технолози в бранша.

Ще бъдат проведени и семинари за проектирането на опаковки и рекламни стелажи; за тенденциите в печатните технологии и за продажбата на промоционални продукти в ЕС.