Тази седмица в рубриката ни гостува Йонко Димитров - кметът на Долна Малина. С него ще обсъдим теми като  перспективите на хората в малките и големите населени места в България. Какъв е пътят от артистичната сцена до това да станеш един от най-младите кметове в страната, разказва Йонко.  Цялото интервю можете да чуете тук:

 

Рубриката  „Фермата: Съединение – Българи с посока“ в ефира на bTV Radio всяка седмица ви среща с личните истории на успели българи, които са живели в чужбина, но са решили да върнат в родината си, за да се реализират. Ще ни гостуват още наши сънародници, избрали да останат в страната, защото виждат възможност с таланта и енергията си да допринесат за по-добър живот в България.

Рубриката  „Фермата: Съединение – Българи с посока“ ще реферира към мотото на тазгодишното издание на реалитито - Съединение, представайки интересни теми като емиграция, бизнес реализация в България и чужбина, предприемачество, визия за развитието на България и бизнеса тук, както и на качеството на живот в страната ни в следващите 10-тина години.  

Следете рубриката „Фермата: Съединение – Българи с посока“ всяка сряда от 16ч. в ефира на bTV Radio.