На 7 юли (събота) от 9:00ч. в сградата на Иноватор, гр. Варна ще се проведе конференцията „Start up from the bottom”, ориентирана към бизнес средите, стартъп общността и хората, които желаят да стартират свой собствен бизнес или да станат част от иновативен проект.

Водещият на предаването  „За града“ по bTV Radio - Светослав Николов, проведе разговор с Елена Николова и Емилиян Енев – двама от лекторите, които ще имате възможност да чуете през утрешния ден.

Какво представлява блокчейн, как технологиите ще въздействат върху ежедневието ни и как криптовалутите ще променят досегашните бизнес модели бяха основни теми разговор с Емилиян – представител на фирмата от ReCheck. През утрешния ден ще имате възможност да чуете неговата лекция на тема „Как блокчейн ще промени бизнеса и как да сме готови за тази промяна“.

Представителката на фирма Escreo - Елена Николова, разказа за нещо „доста простичко и все пак гениално“ – боя, която позволява на стената да се превърне от едно дизайнерско решение в инструмент за повишаване на продуктивността в офиса. Елена ще обогати програмата на конференцията с лекция на тема „Повече от боя - как променихме представата на компаниите за боята на тяхната стена?“

Цялото интервю можете да чуете тук:

 

Основната цел на конференцията „Start up from the bottom”е да се насърчи предприемаческото и новаторско мислене, представяйки успешни бизнес модели, споделяне на опит и ноу-хау.