Концертът Сърцето на Андалусия на фламенко китариста Висенте Амиго се налага да бъде преместен за 6 февруари 2019. Мястото остава без промяна – Зала 1 на НДК. Отлагането се изисква поради неочаквани здравословни проблеми на артиста. 

Закупените вече билети за спектакъла ще важат за новата дата, без да е необходимо да бъдат презаверявани.

Феновете, за които 6 февруари 2019 е неудобен ден да посетят концерта, ще имат възможност да върнат билетите и да получат паричната им стойност.

За билетите закуперни от касите на НДК

Сумите за билетите, закупени от касите на НДК се възстановяват като се представи закупения билет с касов бон на място, на касите на НДК.

За билети от мрежата на Eventim.bg

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- С кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Ивентим или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са ги закупени.

- С наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък – да се върнат в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.

При нужда от повече информация организаторите препоръчват директна връзка с компанията, от която зрителите са закупили своя билет, на имейл: [email protected].

Краен срок за връщане на билетите  е 11 октомври 2018.

Билетите за концерта Сърцето на Андалусия за новата дата -  са вече в продажба без промяна на цената и условията в мрежата на Eventim и на касите на НДК.