Лятo 2020 започва с ежегодното национално турне N-JOY Summer и вълнуващи изненади за всички радиослушатели. От днес до края на месец юли любимото радио N-JOY ще се превърне в неповторим гид за най-интересните и забавни места из страната ни. През тази година кампанията на радио N-JOY  се провежда в подкрепа на българския туризъм, като N-JOY обединява усилия с партньорите си в помощ на един от най-засегнатите сектори в страната. В рамките на турнето ще предложим на своите слушатели шанс да изживеят едно страхотно различно лято и да спечелят много награди.

Лятното турне N-JOY Summer предлага на всички N-JOY фенове възможността да се включат и в лятната игра на радиото, от която всяка седмица могат да спечелят свежи тениски, летни чанти и уикенд за двама в първокласен хотел. Всички, които искат да се включат в играта за страхотния ваканционен подарък, ще могат да го направят в секция „Игри“ на сайта на радиото.

Лятната обиколка започва на от брега на морето край Поморийското езеро, където N-JOY Summer ще излъчва своята програма от страхотния ваканционен комплекс Wave Resort. В рамките на първата седмица се пригответе да научите всичко любопитно за региона, включително къде да направите своя лечебен масаж с поморийска луга, как изглежда един музей на открито, защо е важен миграционният път на птиците Via Pontica, кои са основните архитектурни забележителности и защо трябва да си купите вино, докато сте в Поморие.

Нов вид туризъм се задава на хоризонта и всеки слушател може да се включи без усилие на вълните на радио N-JOY. Пригответе се да бъдете радиотуристи с N-JOY Summer –  единствената по рода си кампания в българския радиоефир, която отразява актуалните събития и уникалните забележителности на България чрез преките включвания на емблематичните водещи на радио N-JOY.