Американският китарен виртуоз и любимец на българската публика Ал Ди Меола се завръща в София с ексклузивен концерт за клуб Joy Station. Събитието ще се проведе на 14 ноември и е с начален час 20. bTV Radio е медиен партньор.

Музикалната легенда ще свири сборен репертоар от най-новия си, втори албум с песните на „Бийтълс“, както и селекция от оригинални пиеси от дългата си кариера, включително негови нови аранжименти на произведения на Астор Пиацола. Започнал да свири от ранна възраст в бенда на Чик Къриа Return to Forever, дискографията на Ди Меола включва записи и концерти с почти всички знаменити музиканти по света. Блестящият албум Friday Night in San Francisco, който събира уникалното китарно трио Ал Ди Меола – Джон Маклафлин – Пако де Лусия, дава началото на цяло едно течение в света на инструменталната музика.

Неподражаемото усещане на Ал Ди Меола към комплексните ритмики, комбинирани с лирични мелодии и богати хармонии, са в сърцето на неговия музикален почерк и през дългата му кариера от повече от четири десетилетия му носят неизброимо число признания и милионни продажби по целият свят.

На сцената в София с него ще се качат признатият кубински пианист и виртуоз Кемуел Рой, бележитият акордеонист Фаусто Бекалоси и перкусионистът Серджио Мартинес.

Коцертът е изцяло организиран и промотиран от екипа на клуб Joy Station.

Всички места за концерта са седящи.

Цени на билетите:

VIP зона пред сцената – 60 лв. на предварителна продажба, 70 лв. в дена на концерта.

Останалите зони – ограничено количество промо билети на цена 45 лв., предварителна продажба – 50 лв., в деня на концерта – 60 лв.

Билетите вече са в продажба в магазини „Фантастико“ и в мрежата наИвентим