Теленовелата „Силата на желанията“, събрала само с първия си епизод над 45 милиона бразилци пред екраните, от 24 октомври ще върви всяка делнична вечер по bTV Lady от 21:00 ч. Зрителите ще имат удоволствието да проследят интригуваща любовна история с любими актьори, на фона едни от най-атрактивните локации в цял свят.

„Силата на желанието“ жъне успех както сред зрителите, така и в социалните мрежи, където има над 5 милиона споменавания.

От авторката на „Клонинг“ – Глория Пирес, носителка на наградата „Еми“, сериалът  проследява личните предизвикателства и любови на три силни жени, които имат нещо общо – прекрачват всякакви граници, за да постигнат желанията си.

 Историята

Биби (Жулиана Паеш) е амбициозна и страстна жена. В миналото тя напуска факултета по право и стабилната си връзка с Кайо (Родриго Ломбарди), за да изживее страстна любовна авантюра с Рубито (Емилио Данташ) – студент по химия с големи финансови проблеми. Той вижда в наркотрафика възможност да разреши всичките си проблеми.

Съблазнена от властта на престъплението, от блясъка на парите и обещанията на Рубито, Биби също се набърква в незаконни сделки и се превръща в Биби Опасната – жена, която е спечелила уважението на престъпниците и е взела страха на всички, особено на жените, които се опитват да се приближат до съпруга й.

От другата страна на закона е смелата Жейза (Паола Оливейра) – полицайка, която си е поставила за цел да пребори организираната престъпност в града. Затова тя обявява война на Биби и Рубито, като заплашва, че ще разруши тяхната престъпна мрежа. Паралелно с кариерата на полицай, Жейза е ММА боец. Чувствена, но със силен характер, тя не допуска никого близо до себе си. Връзката й със Зека (Марко Пигоси) е много бурна и конфликтна.

Зека е от малък град. Той е бил на косъм от това да се ожени за Ритиня (Изис Валверде) – млада жена със свободолюбив дух, която иска да се наслади на всичко, което животът й предлага. Затова тя бяга с Руй преди сватбата със Зека, но разбира, че е бременна от бившия си годеник. Ритиня е решена да скрие от Зека бременността си и да не казва на никого кой е истинският баща на детето й.

Звездите

В главните роли зрителите ще видят двете най-известни актриси в Бразилия в момента – Жулиана Паеш, която през 2009 г. оглавява наградената с „Еми“ теленовела „Индия – любовна история“ (в ролята на Мая), и Изис Валверте (Суелен от „Пътят на възмездието“), обявена за най-горещата латино актриса в цяла Америка.

Марко Пигоси, в ролята на Зека, пък е смятан за един от най-обещаващите млади актьори в бразилското кино. На екран се завръща и любимия на зрителите Радж от „Индия – любовна история“ – Родриго Ломбарди, който в „Силата на желанията“ си партнира за втори път с Жулиана Паеш, позната на публиката и от наскоро излъчения по bTV Lady сериал „Истинска звезда“ (в ролята на Каролина).