Вече 11 години от сърце и с много любов – предаването „Търси се“ ни радва всяка неделя от 11 ч. в ефира на bTV и на bTV Radio. Със своите гости и техните любими хора Меги и Нели ни дават много уют и спокойствие. Работата им е благодарна – тя е свързана с любовта, със събирането, със спомените. Така всяка неделя си припомняме, че можем да изпитваме толкова голямото щастие, което виждаме в студиото и чуваме в радиоефира на „Търси се“.

 

Тази неделя ще се случи нещо нечувано и невиждано! Иван и Андрей ще открият предаването, в което след 11 години на очакване на почитателите на въпросите ще отговарят двете чаровни водещи. Любими 11 госта ще зададат 11 въпроса и ще изненадат Меги и Нели с други скъпи хора, които са участвали в предаването. И още – Дичо ще им посвети песен, а Владо Пенев ще рецитира стихове. В студиото ще влязат също Антон Хекимян, Любо Нейков, Валентин Михов и продуцентът Денис Ризов. Ще има и торта, разбира се. „Ще успеем да се развълнуваме много с Нели, аз дори ще се разплача. Колкото и да си мислех, че няма да ми се случи, неизбежно е, когато те заливат такава любов и такова признание…“ – развълнувана каза Меги в студиото на bTV Radio. И изразява благодарност: „От тези наши гости – всеки, успял на своето поприще – сме се учили на взаимоотношения в работата и в семейството.“

11-те години на „Търси се“ за Меги и Нели са години на развитието. „Успяхме като хора. Винаги си давам сметка какво ми дава работата: общуваме с хора, които са амбицирани да следват мечтите си и в професията, и в семейството. Те имат своите трудни моменти и споделят как са излезли от тях. Научаваш как да преодоляваш, каква е силата, кой те подкрепя, как не трябва да падаш духом и да се отказваш, как да не забравяш към какво си тръгнал. Разказите им ни съветват да сме в хармония със себе си, напомнят ни, че приоритетите са един – два и не всичко е важно, и не всичко е на всяка цена. Това са много мъдри хора, включително и съвсем млади, в които има хъс, ентусиазъм. Големи уроци! Макар да казват, че те преосмислят отношенията си с близките им чрез нашето предаване, те самите за нас са големи учители. Така работим върху себе си и се усъвършенстваме.“ – с удовлетворение казва Меги.

Голямото достойнство на „Търси се“ е, че предаването говори за трудностите не като за страдание, а като за преживяване, което ни е направило по-силни и по-хубави. „Трудностите са неизбежни – всеки има проблеми, всички сме в непрекъснато търсене. Просто трябва да правим това по-леко и сред многото дразнители да успеем да отсеем на какво да обърнем внимание. Важно е да се съхраниш и да пазиш чувствата си чисти за хората, които обичаш.“ – вярва Меги. Заедно с Нели те нямат екип зад гърба си и директно общуват със събеседниците, чиито думи ще развълнуват гостите. Работата им изисква много време и усилия, но когато влязат в студиото, са щастливи, че пред тях е човекът, за когото са се трудили толкова много.

В празничното предаване за 11-я рожден ден на „Търси се“ тази седмица Меги и Нели говорят за първи път толкова откровено една за друга. „Зрителите ще усетят силата на приятелството, преминало през няколко етапа за тези 17 години. Ще се опитаме да разкажем какво сме една за друга.“ – подготвя ни Меги за искреността в специалния епизод. Сигурни сме, че ще разберем защо повечето ги приемаме като едно цяло. Както Любо Нейков пита в предаването: „Коя е Нели и коя е Меги?“

Някои от специалните мигове и още за празничното издание на „Търси се“ ще откриете на сайта на bTV.