На 30 март в зала 1 на НДК ще се насладим на кадифения глас на „Бразилската Sade“ под звуците на невероятния ѝ бенд от 10 музиканта. Ive Mendes пристига за дебют в София, по покана на 5PT, за да представи у нас новото си шоу, наситено с емоции, страст и чувственост. Само през февруари можете да се възползвате от уникалния шанс да закупите с НАМАЛЕНИЕ билети за концерта на горещата бразилка Ive Mendes. В месеца на любовта всички ценови категории ще са с 10 лв по-ниски.

Билети от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени в партньорската мрежа на Eventim и онлайн на адрес: http://bit.ly/IveMendes

Бразилската Sade“, както наричат заслужено Ive Mendes, поставя таланта си на първо място, следвайки единствено вдъхновението, което музиката ѝ носи: „Пея, защото това е моята съдба и дарба отвъд всякакви амбиции и очаквания по отношение на кариерата ми. Аз развивам идеите си според моето усещане за точния момент и по моя семпъл начин. Не бих позволила натиск върху кариерата ми да доведе до компромиси с музиката, избързвайки с неща, които трябва да станат по естествен път“, споделя певицата. „В този момент аз съм отдадена на това да правя музика, отдадена съм на хората, които се свързват с нея, търсят утеха или са вдъхновени от песните ми“, допълва бразилката Ive Mendes.

Най-докосващата и истинска музика е тази, създадена като отражение на действителността. Както самата Ive Mendes казва за творчеството си: „Превръщам всеки свой опит в позитивно преживяване, прегръщайки едновременно болката и радостта. Надявам се, че чрез конвертиране на случващото се, и добро, и лошо, около нас в музика и лайв изпълнения, съдействам за това хората да се наслаждават повече на живота".

Събитието, което не бива да пропускате е концертът на Ive Mendes. Датата е 30 март, часът е 20:00ч., мястото е зала 1 на НДК.

Билетите за концерта на Ive Mendes у нас само през ФЕВРУАРИ са на цени от 30 до 70лв. и могат да бъдат закупени в партньорската мрежа на Eventim и онлайн на следния адрес: http://bit.ly/IveMendes