Михаела Филева и NDOE представиха обща песен по bTV Radio. Двамата изпълнители обединиха усилия за парчето "На другия край на света". Само за дни песента събра над 100 000 гледания в YouTube и хиляди положителни коментари.

“На другия край на света” е едно красиво обяснение в любов. Михаела Филева и NDOE, които са автори на текста, споделят, че разстоянието няма значение, когато любимият човек те чака у дома. Музиката е на Владимир Ампов – Графа, с участието на NDOE, а аранжимента - на Графа, Веселин Ценов и Константин Ангелов. Идеята и реализацията на клипа са на режисьорът Бойко Щонов. Локацията на видеото е много символична и за двамата изпълнители. Освен роден на Михаела, Велико Търново е градът, в който NDOE завършва висшето си образование.

Заедно с новината за новата песен на певицата дойде и тази за предстоящия й концерт в София. На 11 април ще се състои първият лайв на Михаела Филева в столичния клуб “Терминал 1”, популярен сред меломаните като мястото, на което се случват едни от най-запомнящите се концерти. Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на eventim.

Чуйте разговора на Лили Ангелова с Михаела Филева и NDOE в предаването "За града" по bTV Radio.