„Животът ми е облечен в танц.“ – казва Михаела Маринова за първия си клип, в който движението на тялото в ритъма на музиката е на преден план. „От малка винаги съм ритмувала, танцувала, пеела… Видеото към „Другата стая“ е свежо, небрежно и каращо те просто да се движиш. Нищо друго не е важно тук – ритимът и готиният танц.“ – добавя певицата в студиото на bTV Radio часове след премиерата на клипа.

„Другата стая“ тя определя като една от „влюбените песни“ в своя дебютен албум. В нея, както е в живота, любовта отваря вратата към щастливия живот: „Има специално ключе, което в момента за мен го притежава един човек. Щастлива съм! Другото, което се крие зад тази врата, е моето бъдеще, целите и мечтите ми, всичко, което обичам и се надявам да сбъдна. Зад тази врата се крият вълшебства!“

Така стъпка по стъпка Михаела Маринова сбъдва мечтите си. „Първата професионална стъпка направих на 16 години, сега съм на 22 и това време сякаш прелетя с толкова хубави емоции, че не може да се забрави. Наложи ми се да променя страшно бързо начина си на мислене, да бъда по-отговорна. И в този момент осъзнавам, че е важно хората зад теб да вярват в теб и да осъзнавате и реализирате заедно стъпка по стъпка нещата, които искате да постигнете.“ – казва хитовата изпълнителка с благодарност към продуцентите си – „Вирджиния рекърдс“.

Режисьор на видеото е Димитрис Георгиев, а стилист е Силвия Маркова. Красивите танци в клипа са заедно с балет „Нова“. А точно след седмица – на 9 октомври от 19 ч. в „София лайв клуб“ – Михаела Маринова ще излезе на сцената за концерта „Стъпка напред“. Хитовете й ще чуем в нови аранжименти на Ангел Дюлгеров, който ще свири на китара, а другите музиканти са: Пламен Денчев – клавишни, Радо Казасов – барабани, Асен Димитров – бас, Катя Кръстев и Елена Сиракова – беквокали. В шоуто ще участват и MM Dancers.

Интервю на Светослав Николов: