Актрисата Милена Маркова – Маца гостува в предаването на Елена Розберг „За Града“.

Тя разказа повече за театрална къща „Viva Arte”, където заедно с Асен Блатечки, Невена Бозукова, Стефан Иванов и Асен Лозанов участват в постановките „Бившата жена на моя живот“ и „Опасно за живота“

„Бившата жена на моя живот“
Последната работа на Велко Кънев (тук - в ролята му на режисьор), постановката ни пренася в красивия романтичен Париж с един замах... В плетеница от комични и драматични срещи и неразбории, героите като че непрестанно висят "на ръба на нервна криза". Никой никого не съди, защото просто няма личност без грехове. Нищо не е, каквото изглежда, никой не е точно такъв, за какъвто се представя... Звучи ви познато? Ами да – смешното и тъжното вървят ръка за ръка в живота на всеки един от нас.
Главният герой (в ролята Асен Блатечки) се лута между познанството си с две дами – героините на новите любимки на публиката Невена Бозукова и Милена Маркова. Вплетен в забавните, често истерични ситуации се оказва и героят на Стефан Иванов – актьор, добиващ все повече популярност на българската сцена.

„Опасно за живота“

Асен Блатечки, Милена Маркова, Невена Бозукова, Стефан Иванов и Асен Лозанов участват в един миш-маш от екшън и комедийна страст, комбинацията от които създават вероятност за истинска експлозия. Най-вече от смях и аплодисменти!
Страхът ли е най-силното чувство? Това ли е чувството, по-силно от желанието, от омразата, вината, яростта, по-силно от верността? Дори и от любовта?
Намерихме най-забавния начин да отговорим на всичките тези сложни въпроси. Заплетени в история за параноя, за онези случайности, които определят живота ни, посолени от горе до долу с много искрен смях – по този начин преобразени ще видите отбран тандем от герои в постановката „Опасно за живота“.

Те се нуждаеха от герой, а извикаха злодей.
Режи Дефорж е известен милионер, който обаче попада в големи неприятности заради опасността да бъде отвлечен и ограбен. Режи може и да е голям бизнесмен и да разбира от много неща, но охранителният бизнес и светът на престъпниците са последното нещо, до което някога е имал достъп. И тъй като винаги е бил прецизен в каквото и да се захване, а и е свикнал да се подговя преди важна сделка или етап от живота си, той решава да се адаптира към нововъзникналите житейски обстоятелства предварително. Затова наема Серж Мигал, с който ще трябва да се сработи не само той, но и цялото семейство, за да бъдат научени на правилата на живот под обсада.