N-JOY и Z-Rock отново напомнят „Не си сам на пътя!“ и насочват вниманието на аудиторията към проблемите и нередностите на пътя.

Първото издание на кампанията през 2014 година предизвика силен интерес, събра над 4 000 сигнала и доведе до предприемане на мерки за намаляване на опасните ситуации в трафика на градовете. „Не си сам на пътя“ се провежда по инициатива на N-JOY, Z-Rock и ДЗИ. 

В периода до 14 декември 2015 г. специалните онлайн платформи inspector.njoy.bg и agent.zrock.bg ще бъдат активни за регистрации на нарушения, заснети на снимка или видео. Водещите от ефира на N-JOY и Z-Rock ще провокират слушателите да бъдат много наблюдателни и да не остават безучастни, ще коментират сигналите и ще напомнят на всички шофьори да не забравят, че не са сами на пътя. 

Всеки ден двама участници в инициативата ще печелят карта за Съюза на българските автомобилисти. Картата осигурява 12 месеца безплатна пътна помощ и репатриране в цялата страна при техническа повреда на автомобила, смяна на спукана гума, подаване на ток и други.

Всеки петък двама слушатели ще бъдат награждавани със седмична награда – видео регистратор, като с негова помощ нередностите на пътя ще бъдат улавяни и в движение. 

Повече информация за инициативата на N-JOY, Z-Rock и ДЗИ „Не си сам на пътя!“ можете да намерите на www.njoy.bg и www.zrock.bg