На 12 април от 19:00ч. в столичната Gallery 2.0 на ул. „6-ти септември” 26,  беше открита изложбата  „Това което Толкова Такова”.   

Графичният и интериорен дизайнер Ясен Панов, заедно със Стойко Ангелов и Иван Събчев – създатели на добре познатото ателие Арт.Е, са автори на тази нова изложба-провокация.

 „Една изложба – Един празник - Едно предизвикателство” – това е мотото на творците, участници в проекта. В основата е приятелството им, което им дава необходимата свобода да работят без условности. Няма тема, без задание, по-скоро провокация в търсене на нови и интригуващи пътеки.

Или казано с езика на авторите, изложбата "Това което Толкова Такова" е: „Това, което по ред причини не си направил досега. Това което, толкова дълбоко в теб човърка. Това, от което се страхуваш, без да има причина. Това, от което бягаш, а то те прави истински щастлив. Това, което смяташ за минало,остаряло и видяно...Това е, това което толкова такова...

Ако искате да се убедите сами, колко по-лесно е да живееш  в света на изкуството свободно, но с естетическа мярка, заповяайте на 12 април от 19:00ч., Ясен Панов и Арт.Е ще ви убедят в това.

Изложбата  ще бъде представена  в Галерия 2.0 ( на Малките Пет кьошета) от 12 до 17 април.