Предстои ново издание на изложението "Мисия Здраве" 2016.

Безплатното изложение за здравето, красотата и здравословния начин на живот ще се проведе пред Паметника на Съветската армия от 10 до 12 юни в София.

"Мисия здраве" предоставя възможност на всеки да научи нещо повече и нещо ново от първа ръка за най-актуалните продукти и услуги в сферата на здравето и красотата.

За всички, които искат да спечелят награди от онлайн играта на "Мисия Здраве" е необходимо да посетят Facebook страницата на изложението - на този адрес https://www.facebook.com/ExpoMisiaZdrave?ref=hl и да изпълнят точно стъпките за включване в играта.

Посетителите на "Мисия Здраве 2016" тази година ще могат да открият рекорден брой изложбени щандове - близо 70.

По време на изложението "Мисия Здраве" медицински центрове ще презентират модерни и високотехнологични методи за диагностика и лечение. Различни компании ще демонстрират най-новите лекарствени и профилактични продукти, които ще могат да бъдат закупени на място. Ще има възможност за прегледи и консултации със специалисти, изпробване на непознати био храни и множество продукти, които вече се използват в кухнята за здравословно приготвяне или съхранение на храната, и които служат за по-здравословни условия в дома.
На изложбените площи ще откриете и множество щандове с козметика на български и чужди марки. Ще има презентации на нови продукти и процедури за разкрасяване и вечна младост.

Фермерски пазар ще предлага вкусни и пресни храни от редица семейни ферми и малки производители.

За тези, които са готови да помогнат, ще има специално изграден за целта пункт за кръводаряване.

На специалната сцена ще звучи музика, а за доброто настроение на гостите ще има забавни игри и томболи с много награди.

Повече информация търсете в сайта на организатора Български Икономически Форум и във Facebook страницата на събитието.