В „Николаос +“ от днес в Шоуто на Николаос Цитиридис ще виждаме водещия в съвсем неочаквани за зрителя роли. „Те са неочаквани и за мен самият, защото моите сценаристи и редактори обичат да ме изненадват.“ – коментира той в ефира на bTV Radio.

В новата поредица Николаос Цитиридис ще излиза извън студиото и ще се среща с много интересни хора – децата на добре познатите български звезди. Задачата му заедно с Прея и с членове на бенда ще бъде да познаят чие е детето. „Накрая дори не вярвах, че тези деца са деца на тези хора. Ще се изненадваме – и аз, и зрителите. Вярвам, че хората ще обожават всичките участници в „Николаос +.“ – коментира водещият.

Визуалната прилика би могъл да бъде първият ориентир, но какво още е нужно, за да познае той участника? „Мога да съм само щастлив, че едно време съм работил като аниматор. Питам ги дали са идвали техните родители в шоуто, с какво се занимават, какви са техните хобита.“ – разказа Николаос Цитиридис. Той определя „Цитиридис +“ като „нов тарифен план за неограничени смешки с покритие в цяла България“.

Новата поредица ще се излъчва всяка седмица, но не само, че няма да има определен ден, но и ще се появява на най-неочаквани места в програмата. Какво се случва, когато усмивката е спътник в ежедневието, както е при Николаос Цитиридис? „Никога не се фокусирам върху проблема, а върху решението. Когато говорим за моето шоу, то трябва да е весело. Не всичко може да е смешно, но всичко може да е позитивно, да излъчва щастлива енергия. Целим да направим всичко с усмивка и желание, самите ние да искаме да гледаме това, което правим. Вярваме, че с нашата енергия можем да заредим и зрителите. Една усмивка на лицето, дори в труден момент, може да промени всичко. Целта ни е да накараме хората да заспят с лекота в ума и с усмивка на лицето.“ – каза Николаос Цитиридис.

Заспим ли с усмивка, с усмивка ще започнем и следващия ден!

Интервю на Светослав Николов: