На 20- ти декември от 20:00 часа в зала 1 на НДК ще си припомним обичаните и до днес песни, скечове и съвсем нови хумористични етюди, вдъхновени от легендарната формация НЛО.

Актьорите  Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и младите актриси Ева Данаилова и Василена Кънева,  са подготвили за нас много музика, смях и актуални теми.  

Идеята за новия актьорско-музикален проект е дело на композитора Стефан Димитров, който ще участва лично в спектакъла. Неговите добре познати и до днес песни ще звучат в съвременни аранжименти, направени специално от Евгени Димитров-Маестрото и “Ку-Ку Бенд”. Ще чуем любими хитове "Канада", "Адвокате", "Свако Цако", "Парти любими" и много други, написани от Живко Колев и Недялко Йорданов.    

Сценаристът и режисьорът на “Спомен НЛО” - Димитър Стоянович и Лъчезар Аврамов  - освен, че връщат на сцената едни от най-легендарните скечове като “Тримата в кухнята” и  “Професор Гучев”, ще изненадат публиката с множество нови, интелигентно поднесени  и актуални хумористични епизоди. Доброто настроение е гарантирано!  

С концерт-спектакъл “Спомен НЛО” ще си припомним доброто старо време, ще пеем, ще се посмеем, но и ще се огледаме за това, което ни се случва днес. Заповядайте на една среща между миналото и настоящето, където единствено смехът носи утеха.  

Билети за събитието можете да закупите онлайн ТУК, всички каси на EasyPay както и от Билетен център - НДК.   

“Спомен НЛО” се провежда с подкрепата на Столична община.