"Мисия Здраве" ще се състои от 10 до 12 юни в София.

Безплатното изложение за здравето, красотата и здравословния начин на живот ще се проведе пред Паметника на Съветската армия.

Посетителите на градчето, изградено от бели шатри, ще могат да отрият там изложбените щандове на изложителите, които тази година са рекорден брой – близо 70.

На специалната сцена ще звучи музика, а гостите ще се забавляват със забавни игри с много награди.

По време на изложението "Мисия Здраве" медицински центрове ще презентират модерни и високотехнологични методи за диагностика и лечение; Различни компании ще демонстрират най-новите лекарствени или профилактични продукти, които могат да бъдат закупени на място.

Ще има възможност за прегледи и консултации със специалисти, изпробване на непознати био храни и множество продукти, които вече се използват в кухнята за здравословно приготвяне или съхранение на храната или, които служат за по-здравословни условия в дома; 

Включилите се в игрите ще могат да спечелят подаръци. За прежаднелите и прегладнелите ще има бира, домашна лимонада и други изкушения. По време на "Мисия Здраве" няколко пъти дневно ще се провежда томбола с много награди.

На изложбените площи ще откриете множество щандове с козметика – присъстват както български, така и чужди марки; Ще има презентации на нови продукти или процедури за разкрасяване и вечна младост;

За тези, които са готови да помогнат, ще има специално изграден за целта пункт за кръводаряване.

Фермерски пазар ще предлага вкусни и пресни храни от редица семейни ферми и малки производители. 

10-12 юни 2016, в центъра на София, пред Паметника на Съветската армия,  Вход – свободен;

Повече информация търсете в сайта на организатора Български Икономически Форум и във Facebook страницата на събитието.