Звездата от детската „Евровизия”, Лидия Ганева представи своята най-нова песен в ефира на bTV Radio. Парчето се нарича „Милиони причини”.  Това е втори проект, който Графа подарява на младата изпълнителка, впечатлен от нейния талант и професионализъм. През 2016 г. Лидия представи успешно България в престижния европейския музикален конкурс,  с песента „Вълшебен ден”, като класира страната ни на девето място. В новия видеоклип, продуциран от „Монте Мюзик” участие взима и изпълнителят VenZy.

В основата на новата музикална колаборация стои Веселин Ценов – Algoriddim, музикален продуцент в „Монте мюзик“. Песента е по музика на Графа, в създаването на текста се включва и Илия Григоров, а съавтор на аранжимента е Веселин Ценов. Режисьор на видеото е Добромир Николов.

В новия си клип Лидия и VenZy подаряват „Милиони причини” за добро настроение със своята безгрижна разходка из улиците на Пловдив – родният град на младата изпълнителка. За броени часове песента спечели симпатията и позитивните коментари на феновете в интернет.