Mузикалната радиостанция на bTV Radio Group - радио N-JOY има нова точка на излъчване в град Ихтиман.

Феновете на радио N-JOY вече ще могат да следят програмата му по целия път от София до морето, благодарение на новата честота на радиото в град Ихтиман. Новата точка на излъчване може да бъде открита на 103,4 МНz, като тя позволява на всички пътуващи по автомагистрала „Тракия“ да слушат радиото без прекъсване. Музикалната радиоверига продължава да разширява обхвата си в страната, като през последната година към покритието ѝ бяха добавени градовете Троян, Обзор, Приморско. 

Радио N-JOY e една от най-големите музикални радиовериги в България и често заема челни позиции в националния радиоефир, в най-широк спектър от слушателски аудитории, спрямо проучванията на ГАРБ. Програмата на радио N-JOY включва само хитове, свежи водещи с много настроение, любопитни новини за любимите звезди и теми от шоубизнеса, игри със страхотни награди.

N-JOY е част от bTV Radio Group, заедно с bTV Radio, Jazz FM, Classic FM и Z-Rock. През последната година групата бележи значителен напредък в съдържателната и рекламната синергия между радио групата, водещия канал bTV и дигиталните платформи на bTV Media Group.