Най-голямата музикална радиоверига в страната - Радио N-JOY, посреща отново учебната година с голям концерт на звездите Орлин Павлов, Михаела Филева, VenZy, Невена Пейкова, Briella, Рафаел, Ева Пармакова и Йоана. На 15-и септември от 11:00 часа на голямата поляна в Южния парк в София любимото радио зарадва малки и големи с много игри и настроение на открито, както и с над 100 награди и подаръци. Събитието е с вход свободен, а на място всеки може да се включи и в акция, част от кампанията на bTV Media Group „Да изчистим България заедно“.

 „Отново на училище“ предизвика усмивки, състезателен дух и семейна екипна работа в различни игри като щафета с балони, бягане с чували, бягащ влак, щафетни занимания и други. Всички деца и родители са добре дошли да се забавляват с радио N-JOY и партньорите от детска чуждоезикова програма FUNDAY, висококачествени месни продукти „Тандем“, Дженерали Застраховане, плодови сокове и нектари BBB, медицинска козметика Baby Sebamed, издателство “Атласи“ и почистващи препарати Domestos. На 15-и септември е и Световният ден на почистването, в който се включват доброволци от 150 държави, а сред тях са и участниците в инициативата „Да изчистим България заедно“.

Водещи на събитието са емблематичните гласове от ефира на N-JOY Деси и Нейа, а за всички са подготвени още страхотни изненади от „Отново на училище“.
 
Още в разговора на Диана Хаджийска с радиоводещата Нейя.

Следете Facebook страницата ни и Instagram профила на радиото за още любопитни новини от радио N-JOY .