NI.co представиха новата си песен по bTV Radio.

"Да останеш тук" е шестият сингъл на пловдивската група.

Парчето е част от дебютния им албум "Грам срам", който излезе през февруари тази година, продуциран от лейбъла Mastilo Music.

Момчетата от бандата подчертават, че песента се откроява с баладичното си звучене и поетичен текст, нетипично за повечето парчета, излизащи в летния сезон, което всъщност е било тяхната основна идея.

Фронтменът Ники, който е автор на "Да останеш тук", определя именно този трак като най-високото постижение на групата в творческо отношение до настоящия момент.

Интересен факт е, че текстът на песента се превръща в предмет на литературен конкурс в една от пловдивските елитни гимназии, което със сигурност е повод за радост от страна на NI.co, които още от създаването си имат за цел създаването на интелигентна и зряла музика.

Сингълът вече се радва на сериозен интерес както в онлайн пространството, така и в медиите, и вече оглави някои от музикалните чартове в страната. NI.co не спират да изненадват своите почитатели, тъй като с всеки следващ сингъл разкриват нови музикални хоризонти и подържат любопитството на меломаните.