В любовта можем да намерим отговор на толкова много въпроси – любовта към себе си, към живота, към хората около нас. В тази перспектива водим първата среща в предаването „За града“ по bTV Radio с главния редактор на Ladyzone.bg Ралица Михаилова. В началото отбелязваме новината за дъщеричката на оперната ни прима Соня Йончева – на бял свят се появи София. „Такива поводи са много щастливи, емоционални и ги отбелязваме в Ladyzone.bg, защото чрез тях хората споделят радостта на семейството. Това им дава още една възможност да се запознаят с друг живот, който им е интересен.“ – отбелязва Ралица Михаилова.

И това още веднъж напомня, че големите звезди са хора като нас – с техните радости и трудности. Те са пример как със силата на духа могат да се преодолят всички предизвикателства. „Една от другите теми на Ladyzone.bg днес е споделеното от Славена Вътова – част от журито на „България търси талант“ по bTV. Тя разказва за раждането на втората си дъщеричка и големите трудности след това. Идеята е в твоите преживявания хората да намерят вдъхновение, да знаят, че не бива да се отказват. С публикуването на тези истории целим да даваме сила и да внасяме положителна нотка в живота на читателите, да сме полезни.“ – отбелязва главният редактор на изданието.

Изпитанията дават възможност да израснеш още, да дадеш още от себе си, дори да се възхитиш на себе си. „Днес имаме още няколко такива истории – за млада жена в инвалидна количка, която намира любовта в лицето на своя физиотерапевт, двамата се женят и сега обикалят целия свят. Въпреки ограниченията на инвалидната количка, те достигат до доста трудни за посещение места. Чрез тяхната история виждаме препятствията, пречупени през призмата на хумора, ентусиазма и младия дух. А също и разказваме за 72-годишна жена, която се занимава с кросфит. Много жизнена, тя вдъхновява и дава импулс да направиш нещо със себе си, ако си изпаднал в състояние на униние.“ – насочва вниманието ни към важна перспектива за живота Ралица Михаилова.

Споделянето се основава на откритостта, а това е октомврийската тема на Ladyzone.bg. „Октомври сме го посветили на маските. Месецът неизбежно е съпътстван от Хелоуин и това ни даде повод да погледнем от друг ъгъл към темата. От интервю с психолог научаваме защо хората имат нужда да слагат маски – дали крият нещо или се забавляват. Темата има много интересни ракурси и ни предлага да се замислим върху нашите отношения с хората. Изморяват или помагат ролите, в които влизаме? До края на октомври ще продължим да търсим и мнението на работещите това – аниматорите, аткрисите... Променят ли ги ролите? Колко гласове има в главите им? Хелоуин ни даде повод да погледнем към всички тези аспекти. И тъй като празникът е празник, за самия него в темата ще намерите много предложения за грим и за костюми.“ – посочва главният редактор на Ladyzone.bg Ралица Михаилова.

Интервю на Светослав Николов: