Поли Генова, която през 2016 година изстреля България до четвъртото място на „Евровизия", представи нова песен и сподели вълнуваща новина около личния си живот гостува на bTV Radio.

Най-новата песен на младата певица се нарича „Гeроите". Тя беше представена на концерта на Българската Коледа, където Поли за първи път публично потвърди щастливата новина около себе си, че очаква първородното си дете през пролетта.
Поли сподели, че „Героите" е наистина специален проект за нея и новото й семейство: "Вдъхнових се от дарението на малките пелени за недоносените бебета, което марка бебешки пелени направиха. Почувствах, че и аз мога да даря малко сила и кураж, посвещавайки песента си на най-малките бебета и на другите герои - техните родители, които всяка секунда се борят за живота на децата си."
 
Вдъхновяващата песен „Героите" е по музика на Красимир Тодоров и Поли Генова, а текстът - на самата Поли. Тя ще бъде част от предстоящия албум на певицата, който ще бъде на пазара през пролетта на 2019 година.

Видеото е заснето малко преди Коледа в Nu Boyana Film Studios. Режисьор е Любомир Печев, с когото работят за трети път. Акцентът във видеото е съвременният танц в стил contemporary dance, изпълняван от Васил Дипчиков и Виктория Петрова. Хореографията е дело на Милен Данков. Танцът разказва за емоциите, отношенията и метафората за създаване на нов живот между двама души.