Докато създателката на COOL…T Петя Дикова се подготвя за най-големия момент в живота – да стане майка, на екрана на телевизионното предаване застава авторът на редица репортажи за звезди на изкуството Поли Гергушева. Преди 5 години тя прекрачва прага на bTV като кандидат за стажантската програма с мечтата да работи именно в това предаване. Поли е признателна за гласуваното доверие и благодарна за изминатия път: „Много съм щастлива, че сега това ми се случва!“ – сподели тя в интервю по bTV Radio.
 
Предстоят ни нови срещи с творци, които вдъхновяват, разкриват далечни хоризонти и ни помагат в устрема към тях. Всяка стъпка в този благодатен път идва с нови знания за живота и още по-големи перспективи за всеки от нас и за цялата общност. „Винаги съм се интересувала от изкуство. Най-любопитно ми е било какво се крие зад лицето на известните хора – какви са техните мисли и интереси, кой е истинският облик на човека на сцената, какви са душевността и характерът му. В последните години най-любимо ми е да разказвам за успешни българи по света, които неуморно са следвали мечтите си и са постигнали много. Младите хора имат нужда от примери, които да следват. Творците им казват: „Ето – аз успях, можеш и ти. Направи го!“
 
През петте години, в които е част от екипа на bTV, Поли Гергушева ни срещна в ефира на COOL…T, „Тази събота и неделя“ и bTV Новините с личности като най-успешните български дизайнери в чужбина Светослав Колчагов и Иван Донев, както и с Георги Сандев – гримьор на звездите Нина Добрев, Ирина Шейк и Джиджи Хадид. Ярък е споменът за разказа за най-известната ни балерина Александра Георгиева, застанала начело на прочутия културен институт „Фридрихщат паласт“ в Берлин. „Тя е една от най-добрите ни и известни балерини в чужбина. Тази жена, която е била само на 24 години, с дете на ръце, се разделя със съпруга си Христо Шопов и развива кариерата си във „Фридрихщат паласт“. Следва шеметна кариера, в която достига до позицията на директор на този храм на изкуството. Размишлявайки над живота й, човек си дава сметка, че понякога тези рисковани решения в живота могат да доведат до правилния изход и до много хубави неща.“ – извежда поуката Поли Гергушева.
 
Така се случва, когато вършиш работата си с любов, както прави самата тя: „Важно е да работиш с желание, да харесваш работата си, да не я възприемаш като нещо, което вършиш от 8 до 17 ч. и за него ти се заплаща. Винаги съм искала да работя с любов, това да ме отвежда на различни места и да ме среща с различни хора. Ето че се случи. Аз съм един истински щастлив човек!“
 
В първото издание на COOL…T с Поли Гергушева утре от 11 ч. по bTV и bTV Radio ни очаква среща с Мис България Ромина Андонова, с която двете са приятелки от близо 10 години – от времето, когато се занимават с мода. Водещата определя брака на Ромина с футболиста Дарко Тасевски като „страхотен“, а връзката им е озарена от раждането на три деца. Заедно с Мери от „Мери Бойс Бенд“, с която също са приятелки, Ромина ще ни разкаже как видеоклипът към песента „До края на света“ представя историята на семейството й и колко всеотдайна може да бъде една жена към съпруга си. Поли ще ни предложи ексклузивно интервю с коафьора Кирил Мумджиев, който във фризьорския си салон в Торонто се е грижил за перфектната прическа на актьори като Харисън Форд и София Лорен, а в момента – на певицата и актриса  Хилари Дъф. След като победителите в „България търси талант“ Vivo Montana свириха в последното издание на COOL…T с Петя Дикова преди излизането й в майчинство, сега в студиото за клипа към новата си песен „Само моя“ ще разкаже певецът, блеснал също в този формат на bTV, Искрен Тончев – Искрата.
 
„За тези шест години на COOL…T водещата Петя Дикова, продуцентът Емил Дилчев и ръководителят Валя Гиздарска направиха нещо страхотно! Надявам се все така да ни върви занапред!“ – пожелава Поли Гергушева, чийто път към екрана на любимото й предаване още веднъж доказва, че мечтаем, за да постигаме.
 
Интервю на Светослав Николов с Поли Гергушева: