С наближаване на празниците коледният дух е все по-осезаем. За да направи последния месец от годината запомнящ се и пълен с приятни емоции, Сосиете Женерал Експресбанк подготви специално предложение за потребителите.

До 31 декември 2016 г. клиентите на банката могат да се възползват от промоционалните условия на потребителски кредит Експресо. Размерът на изтеглената сума може да бъде от 500 до 7 000 лева със срок за погасяване от 1 до 5 години. Фиксираният лихвен процент за целия период дава сигурност, тъй като предотвратява неочаквано повишение на общата дължима сума. Това позволява на клиентите да планират и разпределят бюджета си по най-удобния за тях начин, без това да утежнява финансовото им състояние.

Тъй като кредитът се отпуска бързо, вече не е необходимо потребителите да отлагат осъществяването на своите планове и желани проекти. Тази Коледа те могат да си подарят нова мебел, освежаване на жилището или дългоочаквана почивка. Подарък, който да изпълни празниците с незабравими мигове и трогателни жестове на внимание към близките хора. За една по-добра Коледа.

Пълните условия за коледното предложение Експресо за месец декември от Сосиете Женерал Експресбанк можете да прочетете на www.sgeb.bg.