Sofia Hotel Balkan ще заприлича на огромна сватбена зала за предстоящия уикенд.

Най-голямото сватбено изложение в страната Balkanika Wedding & Honeymoon Expo ще се проведе за девети път и се организира от Експолайн ООД – Анета Пени и Ирини Батзака.

В пресконференцията ще участват професионалисти, които ще разкажат за актуалните новости в сватбения бранш.

Дефиле с булченски рокли на изложители ще представи някои от водещите модни тенденции при сватбените облекла (с възможност за фото и видео заснемане). Водещ на пресконференцията ще бъде проф. Любомир Стойков, председател на Академията за мода.

Balkanika Wedding & Honeymoon Expo 2017 ще се проведе в „Балната зала“ и зала „Средец“ на Sofia Hotel Balkan в дните 21 и 22 януари.

Изложението дава изключителната възможност на бъдещите младоженци и техните семейства да получат обширна информация, касаеща организацията на сватбеното тържество в рамките на един уикенд. На едно място ще бъдат събрани над 60 фирми, представители на най-добрите фирми работещи в различните сфери на сватбената индустрия на България.

Посетителите на изложението ще открият: булчинска мода, аксесоари, цветя и покани, сватбени агенции, видео и фото услуги, фойерверки и пиротехника, ресторанти, хотели и локации за провеждане на сватбеното тържество, бижутерия, туристически агенции с предложения за меден месец. Организаторите от Експолайн ООД подкрепят за първа година „Розовата фондация“ /Pink Fondation/, като предоставя щанд на фондацията, на който ще се продават сватбени аксесоари, изработени от самите деца, членуващи във фондацията.

В рамките на изложението посетителите ще имат възможност да се срещнат лично с професионалистите, да намерят много отговори на въпросите си, да почерпят идеи и съвети, да се възползват от големите отстъпки и да се ориентират в организацията, за да се потопят спокойни в красивия романтичен свят на сватбения ден. Всички посетители ще участват и в тoмбола с много награди!