Платена публикация:

Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт спечели приза за „Най-добър ски хотел в България за 2016 година“ на тазгодишните World Ski Awards. В надпревара сред общо седем номинации на отличени ски хотели в България Премиер зае първото място.

Престижните отличия World Ski Awards са създадени от World Travel Awards, които тази година навършват 23 години. Идеята на World Ski Awards е да се създадат високи критерии за качество в ски индустрията като се отличат онези организации, които са най-добрите в тази област и предлагат изключителни стандарти в услугите и насърчават развитието на ски туризма.

Премиер е единственият хотел в България - член на Small Luxury Hotels of the World (SLH) и предлага за своите гости елегантно настаняване и безупречно обслужване.Това са и основните преимущества за всеки един от хотелите на веригата ERMIA HOTELS & RESORTS, част от  които е Премиер.

Престижната награда „Най-добър ски хотел в България за 2016 година“ е най-ценният коледен подарък, който гостите на Премиер направиха с доверието и подкрепата си.

Целият екип на ERMIA HOTELS & RESORTS благодари на всички, които подкрепиха Премиер в тази надпревара и желае весели коледни празници, здраве и благоденствие.