Внимание, пазаруващи. Любимите на всички служители от най-симпатичния „Супермаркет“ се връщат на работните си места в хит комедията за втори, още по-забавен сезон. Премиерните епизоди ще се излъчват от 3 октомври по bTV Comedy, всеки делничен ден от 22:00 ч. 

Америка Ферера, позната като грозната Бети от едноименния сериал, е главна героиня в „Супермаркет”, разказващ за уникално семейство от служители в огромен магазин, концентрирайки се върху живота на Ейми (Америка Ферера) – най-стария служител в магазина, който балансира всичко случващо се, и Джона (Бен Фелдман) – мечтател, решен да докаже, че работата може да бъде забавна и приятна.

Техни колеги са Гарет (Колтън Дън), амбициозният Матео (Нико Сантос) и сладката тийнейджърка Шейен (Никол Блум). Мениджър и надзорник е Глен (Марк МакКинли), а асистент-мениджър е Дина (Лорън Аш) – леко агресивна и действаща по правилата.

В сезон 2 екипът на огромния магазин ще преживее корпоративни инспекции, но ще има и неочаквани романси, купони, избори и още много емоции.