Музикалното радио на bTV Media Group - радио N-JOY е изборът на младежката аудитория, сочат последните данни на агенция ГАРБ* за слушатели във възрастовите категории 18-34 и 15-25.

Радиоверигата бележи челни позиции по рейтинг, минути, слушани на ден и брой достигнати слушатели на месечна, седмична и дневна база.

Към добрите новини радиото прибавя и новата си честота в град Обзор, достъпна на 107.9 MHz.

През последната година програмата на радио N-JOY се обогати с редица нови рубрики, които позволяват на всеки, който се вълнува от пътешествия, шоубизнес, кулинария и психология, да намери любопитно съдържание.

Благодарение на богатата програма, хубавата музика и разнообразните кампании, които реализира, радиото успява да постигне впечатляващи резултати сред най-често променящата мнението си аудитория, а именно младежката.

„Фактът, че говорим на хората, които ни слушат, с тона и усмивката, с които общуваме с най-добрия си приятел, също допринася много“, споделя Десислава Райчева, водеща на предаването „Приятно разсеяни с Деси“ по радио N-JOY.

Припомняме, че радио N-JOY прибави към обхвата си и нова честота в град Троян, достъпна на 103,4 МНz. В момента програмата на радиото дава възможност на слушателите да чуят любимите си хитове, а също така да пият първото си кафе на плажа с Инспектор N-JOY, да събират тен край басейна от 10 до 2 с Нейа и бъдат приятно разсеян всеки делничен следобед с Деси, като част от голямото лятно турне с мобилно студио N-JOY Summer.

Следете най-актуалната информация за радио N-JOY на сайта www.njoy.bg и на Facebook страницата на радиото. 

*По данни на пийпълметричната агенция ГАРБ, за месец април 2019 г. в градска и извънградска среда