От 4-ти до 8-ми март водещата на bTV Radio Лили Ангелова ще бъде седмичен коментатор в най-разнообразното дневно развлекателно предаване „Преди обед“ по bTV. В рамките на тази седмица радиоводещата ще си партнира с актьора Калин Сърменов, в дискусиите по най-актуалните теми от новинарския поток. Всеки делник заедно с водещите на „Преди обед“ - Десислава Стоянова и Александър Кадиев, гостите ще гарантират динамично и усмихнато начало на всеки ден.

Лили Ангелова е водещ на авторските продукции на bTV Radio - предаването „За града“ и публицистичното предаване „Важното, казано на глас“. Заедно с колегите Светослав Николов и Диана Хаджийска, в „За града“ Лили разглежда актуални теми от деня и информира радиослушателите за предстоящи културни събития и социални инициативи.

Когато не е на следобедния ефир, всяка делнична вечер във „Важното, казано на глас“ Лили Ангелова ви придружава в автомобилния трафик с публицистичния обзор във „Важното, казано на глас“ с гости и експертни коментатори на живо в студиото на bTV Radio.

Припомняме ви, че наскоро на bTV Radio разширява обхвата си в България с нова честота на излъчване в Русе. Според проучвания на ГАРБ от края на 2018 година* bTV Radio заема водещи позиции като едно от най-предпочитаните информационни радиа в София. Данните сочат, че bTV Radio държи челни места по брой слушатели и слушани минути на ден в столицата.

 

 

* ГАРБ, Аудиторно изследване, представително за населението на България, октомври и ноември 2018