Много силно отеква песента „Отново“ на Криста. Тя е силно въздействаща, а като послание на думите предупреждава за опасност, в която нерядко попадаме и е добре да избягваме, защото после идва съжалението. „Отново“ е призив да бъдем умни, мъдри и да правим правилните неща в точния момент. Както каза Криста: „Отново“ е много специална песен. Тя е първата ми самостоятелна от доста време насам. Нямаше как да се случи без помощта на много близки мои приятели.“

Музиката и текстът са на Рейчъл Роу, която от години Криста чувства толкова близка, че нарича „сестра от друга майка“. Съпругът на Рейчъл – Страхил Велчев – DJ KinK прави аранжимента, Борислав Бояджиев помага с аранжимента и миксирането. Гост с китарата си е Ангел Дюлгеров „Без него нямаше как парчето да звучи толкова готино.“ – красноречива в благодарността си е Криста.

За видеото тя казва, че има късмета да се срещне с талантливи и приятни хора, които виждат визията й и я сътворяват. Костадин Торков е режисьор, Йордан Георгиев – оператор, Ива Денчева е гримьор, Сирма Маркова е стилист, Марина Попова й прави прическата. „Много се радвам, че ги намерих и са съмишленици в това, което исках да постигна. Човек не всеки ден среща такива хора. Надявам се слушателите да откриват по нещо за себе си в текста и музиката, да са искрени, да са честни и да са удовлетворени от нещата, които ми се случват.“ – изразява мечтата си за „Отново“ Криста.
Съдбовният път се чертае от нашите собствени действия. Какво е важно да правим в любовта, попитах Криста. „За да е истинско, първо трябва да сме честни във всяко едно отношение, независимо дали става дума за нещо хубаво или нещо лошо. И трябва да се отдаваме. Няма супер много правила. Трябва да сме на 100% истински.“ Защото тогава ставаме 1000% себе си.

За 2021 Криста желае на себе си и на всички Новата година да се реваншира за случилото се през 2020 г. „Много здраве, да са търпеливи, да имат кураж, да са силни, да си помагат един на друг, да имат грижата един за друг. Каквото и да правим, има случки, които ни карат да се сближаваме. Тази година ни се наложи да се ограничим в контакта помежду си, но това мисля, че доста ни сплоти. Пожелавам на хората да са силни, да се уважават един друг, да се обичат и да си помагат. Другите неща просто ги постигаме. Това е – любов!“

„Отново“ ще е част от дебютния албум на Криста. В последните четири сезона на „Гласът на България“ по bTV Криста предава опита си като вокален педагог, обучавайки бъдещите музикални звезди.

Интервю на Светослав Николов: