Съли Ърна идва в България на 20 октомври за десетия рожден ден на Z-Rock! Той ще направи концерт в Зала 1 на НДК в София за празника на Z-Rock – Рок радиото на България.

Шоуто на един от най-обичаните рок изпълнители на нашето време ще се състои на 20 октомври от 20 часа. Голямото събитие е и част от цикъла „Музиката на Америка“ със съдействието на Фондация „Америка за България“, организирано от „Кантус Фирмус“.

На живо пред българската публика Съли Ърна ще представи композициите от новия си албум „Hometown Life“, както и най-доброто от албума „Avalon“ и песни на своята банда - Godsmack.  Голямото събитие ще е кулминацията в празниците по повод рождения ден на рок радиото на България.

Съли Ърна е вокалист и основен текстописец на американската рок банда Godsmack, номинирана 4 пъти за „Грами“. Той споделя, че соловите му изяви са съсредоточени върху песни, които са в по-различна посока.

Дебютният соло албум на Ърна, наречен „Аvalon“, се радваше на голям успех, а феновете очакват с нетърпение и новия му самостоятелен диск „Hometown Life“ в края на септември.

Билетите за концерта са в продажба от днес на ticketsbg.com, в билетния център на НДК и на касата на „Кантус Фирмус“ в зала „България“. Следете за още новини около концерта на Съли Ърна по случай 10 години Z-Rock на www.zrock.bg. 

Цените на билетите са между 30 и 80 лева. 

 

За „Музиката на Америка“:

„Музиката на Америка" е цикъл от концерти на Оркестъра на Класик ФМ радио, който бе създаден през 2010 г. от музикална агенция „Кантус Фирмус" и се финансира от фондация „Америка за България". Проектът се наложи като успешна инициатива в музикалния живот на столицата. В него са гостували някои от най-изявените американски изпълнители – Джошуа Бел, Мидори, Глен Диктеров, Шломо Минц, Джон Маклафлин Уилямс, Пинкас Цукерман и др., които дадоха незабравими мигове на българската публика. Сред най-успешните събития в цикъла са концертите с филмова музика, както и проектите “Disney in Concert” и “Pixar in Concert”.