Заветната крачка преди груповата фаза на Шампионската лига предстои да бъде направена пряко в каналите на bTV Media Group с интригуващи плейофни срещи. bTV Action, RING, bTV Radio и онлайн платформата VOYO.BG обещават представления, каквито феновете на най-зрелищния футболен турнир заслужават. По традиция, екипът на bTV Спорт подготвя и допълнително коментарно и ексклузивно съдържание специално за онлайн среда.

Коравият швейцарски тим „Йънг Бойс“ посреща сърцатия състав на „Цървена звезда“ в сряда, 21 август от 21:30 ч. – пряко по bTV Action, bTV Radio и онлайн на VOYO.BG. Студиото е с водещ Валери Генов, а коментатор ще бъде Явор Кръстев.

В същия ден и час, но в ефира на RING и на VOYO.BG, гръцкият „Олимпиакос“ ще търси преднина срещу успешно дебютиралия в Шампионската лига тим на „Краснодар“. Коментарът на двубоя е поверен на Петър Мисов.

Специално за любителите на футбола, Ивайло Чилев ще коментира на живо битката между „Динамо“ Загреб  и „Розенборг“  – само на онлайн платформата VOYO.BG.