Предстоят три вечерни беседи с монасите от манастира Шаолин в Европа, за това как да запазим баланса, щастието и успеха в съвременния свят.

Защо Беседи с монаси от Шаолин?

Защото в забързаното ежедневие, разговорът с монасите ще ни даде възможност да се докоснем до философия за живота на 2 500 години, облечена във форма, разбираема за съвременните хора.

Начин на мислене, в чийто център е човекът и неговият стремеж за хармония, както със външния свят, така и с неговия вътрешен космос.

Как да променим възприятията си? Как да разберем откъде идват проблемите и какво можем да направим, за да се чувстваме в съгласие със себе си?

Ши Хенг И и Ши Хенг Зонг ще споделят своите отговори на тези въпроси и ще ни подтикнат ние самите да открием истината, която е валидна за нас по пътя на Шаолин – чрез Баланс, Щастие и Успех.  

24.11.2016 Беседа 1: Баланс

Първата беседа е посветена на темата за справянето с неуспеха и постигането на баланс в живота.  

23 март 2017 Беседа 2: Щастие

Този разговор ще бъде посветен на възможностите да се чувстваме едновременно щастливи и успешни в съвременния живот.  

15 май 2017 Беседа 3: Успех

Акцентът в третата беседа е върху това как да мобилизираме собствените си ресурси, за да постигнем целите си.  

Повече информация за Шаолинските беседи можете да намерите на страницата на Академията на PwC България.

За да се регистрирате за участие в Беседите, посетете страницата на Академията на PwC България или закупете билети от Ticketsbg.com, или на касата на Марк Арт Сити Център.

Всички беседи ще бъдат на английски език и ще се провеждат в театралната обстановка на Марк Арт Сити Център (Адрес: "Янко Сакъзов" 30 – бившето кино Левски).