Снощи bTV излъчи скандален запис, направен тайно от родители в яслена група на детска градина 27 „Детска китка" в София, на който се чува как медицинска сестра обижда и удря детето. Днес е решено да се постави видеонаблюдение в детската градина. Очаквайте коментар по скандалния случай на Антонина Кенова от Националния инициативен комитет за качествена и иновативна образователна система.

Освен това ще ни гостува Виктория Владимирова, която започна кампания с цел да бъдат събрани 1500 съвременни книги за читалище "Наука - 1925 г." за село Синаговци, което се намира на 12км от Видин.


С огромно удоволствие ще посрещнем и колегата - водещият на предаването „Сутрешно кафе" в ефира на Classic FM радио. Георги Митов-Геми бе отличен с наградата „Кристална лира" в категория „Музикална критика и журналистика" за отразяването на важни събития в музикалния живот през сезон 2018 / 2019 г. в предаването и за ярката му ангажираност при популяризирането на класическата музика.

И това не е всичко – колегите от Тази събота по bTV ни срещат с португалската поп и сул - изпълнителка Сара Тавареш. През целия следобед очакваме вашите коментари и въпроси по темите на фейсбук страницата на bTV Radio. Ще следим и актуалните теми от деня.