Как изграждаме личността си, как преодоляваме болката, как въздействаме върху света около нас, за да го променим към добро? Новата песен „Бели петна“ на групата SLNG с Bobo по интересен начин казва важни неща, които всеки един от нас може да отнесе към живота си. В съчетаването на жанровете чуваме как рок музиката описва травмата, а рапът изразява гнева при взаимодействието ни с хората около нас. И ето я ролята ни – да лекуваме раните, а болката от външното въздействие да трансформираме в любов, с която след това да наситим света.

За да представят „Бели петна“, в студиото на bTV Radio гостуваха Калин Петров и Алекс Лазаров, а с тях разговаря Светослав Николов:

„Бели петна“ ще прозвучи на живо на концерта на група SLNG утре вечер от 22 ч. в клуб City Stage в София. В изпълнението специално ще се включи и Bobo. Следата, оставената от отишлия си от нашия свят фронтмен на групата Дими, музикантите ще опишат с изпълнение на някои от ранните емблематгични песни на формацията. Още в късната есен SLNG ще са готови с новия си албум, за който обещават да е по-различен от всичко, което сме чували досега от тях.