Световноизвестни диригенти и солисти ще музицират със Софийска филхармония от септември 2018 до юни 2019 г. Концертната програма за новия сезон е разделена на 14 концертни цикъла, а само през август почитателите на класическата музика могат да закупят комбиниран билет за всеки един от тях с 20% отстъпка. Пропуските са налични ексклузивно в мрежата на ивентим през целия месец.

            Концертните цикли на Софийска филхармония са тематични и улесняват публиката при избор на събития според индивидуалния вкус. За почитателите на симфоничната музика интерес би предизвикал цикълът “Големите симфонии I”, който   стартира на 27 септември с концерт на виртуоза на цигулката Вадим Репин, на 26 октомври световнопризнатия ни диригент Павел Балев дирижира шедьоври от класическата музика, а поредицата продължава през целия сезон с участието на забележителни солисти от цял свят. Интересни за деца и родители са концертите за най-малките  -  “Фортисимо”, а сред заглавията на циклите откриваме  “Шедьоврите на XX век”, “Пианистите”, “Руски приказки”, “Магията на Бетовен” и др.

            В официалните страници на Софийска филхармония и Ивентим ще намерите подробности за концертите в програмата на новия сезон. Първият забележителен гост е големия грузински бас Паата Бурчуладзе, който ще представи най-доброто от своя репертоар в Зала България на 21 септември.

            През август билети за събитията на Софийска филхармония се продават ексклузивно на касите в мрежата на Ивентим, където ще получите остъпка от 20% за всеки комбиниран билет за концертните цикли по ваш вкус.