Най-дългият сериал в новата българска телевизионна история "Столичани в повече" се завръща!

„Столичани в повече” се завръща в ефира на bTV на 2 март с нов 12-и сезон. Най-продължителният и успешен български сериал в модерната история на телевизията у нас ще забавлява зрителите всеки петък от 21:00 ч.

С новата игра по bTV Radio ти можеш да бъдеш на крачка по-близо до "столичаните"!

Всеки ден по една култова реплика от 11-те сезона на сериала досега ще провокира вниманието ти.

За да участваш в жребия за подаръка на „Столичани в повече", чуй репликата в ефира на bTV Radio, познай кой персонаж е авторът ѝ и дай твоя отговор в официалната ни Facebook страница.

Късметлията ще бъде изтеглен в предаването "За Града", на следващия ден  и ще получи настолен часовник с формата на кино клапа или чаша с формата на обектив на фотоапарат.

* Наградите не са по избор.

** Тази игра не се спонсорира, възлага или осъществява по какъвто и да било начин от Facebook и не следва да се свързва с Facebook.

Българският сериал "Столичани в повече" стартира по bTV на 23 март 2011 г. Неповторим сюжет, ярки персонажи, отлична актьорска игра и най-високо качество на продукцията привличат зрителската аудитория към уникалната поредица. Сериалът е по идея на Евтим Милошев, а създатели на героите са креативният продуцент Иван Спасов и Христина Апостолова.  

В сериала участват едни от най-обичаните български актьори - Стоянка Мутафова, Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Албена Павлова, Силвия Лулчева, Васил Драганов, Иван Юруков, Петьо Петков-Шайбата, 16-годишната Мина Маркова и други. Освен тях, в продължение на вече рекордните седем сезона, в сериала участваха и големият бългаски актьор Георги Калоянчев, любимецът на няколко поколения Орлин Горанов, фолк звездите Преслава и Азис, футболната легенда Христо Стоичков, певицата Десислава, Фънки и много други. В новите серии зрителите ще видят също така и звездата на Сатиричния театър Никола Анастасов и много още нови герои.  

Действието се развива в наши дни. Героите, които в началото на сериала живееха в крайния столичен квартал Извор, сега са се преместили в централен столичен квартал. Тоест вече са станали истински столичани. Основният кофликт продължава да е между двете фалимии – Чеканови и Лютови, но постоянното съревнование между тях вече е на нов етап.  

Повече за сериала ТУК