Магнетичната бразилска изкусителка Ive Mendes ще направи специален подарък на българската публика. 

Певицата, заедно с 5PT и JAZZ FM, е подготвила чудесна изненада по повод предстоящия Ден на жената.

САМО на 7-ми март всеки закупен за събитието билет, ще важи за ДВАМА в деня на концерта в София на 30 март в Зала 1 на НДК.

Билетите могат да бъдат намерени в OMV, The Mall, билетен център НДК, в мрежата на Eventim.bg

Ive Mendes е от малкото бразилски певици днес с такъв невероятно космополитен подход към музиката. Това е и причината, която отваря врати на Ive Mendes на места, на които никога преди не са успявали други бразилски изпълнители, оставяйки нейния характерен отпечатък в Латинска Америка, Мексико, Европа, Азия, Америка и Бразилия. Световният успех на Ive Mendes се дължи на известните ѝ интимни изпълнения на живо, изпъкващи с извънредно индивидуален чар и магнетизъм, които я правят хипнотизираща на сцената.

Както самата Ive Mendes казва: „Всяко шоу, което правя, е едно уникално преживяване и всяка песен, която пиша и избирам да пея, изразява момент, който съм изпитала или на който съм била свидетел. Това е и причината участията ми на живо да бъдат толкова различни, емоционални и изпълнени с истинска чувственост“.

На 30 март в Зала 1 на НДК ще чуем уникалното и опияняващо бразилско звучене, с което се характеризира третият албум на страстната дива Ive Mendes. Ще се насладите на неповторимо съчетание между кадифения глас на „Бразилската Sade“ и музиката на нейния бенд.

САМО на 7-МИ март имате уникалния шанс да си вземете билет, който ще бъде валиден за ДВАМА в деня на концерта на Ive Mendes.


Актуална информация за събитието ще откриете на официалната му Фейсбук страница и на официалната Фейсбук страница на 5PT.

**********

Ексклузивен медиен партньор: bTV Radio Group

Save