За поредна година на 17-ти март, в сградата на ЦУМ в София, стартира най-голямото образователно изложение провеждано в България – „Образование без граници“. В рамките на събитието досега са се представили над 450 участници от повече от 34 страни по света.

За първи път на „Образование без граници“ ще имате възможност не само да получите актуална информация за вашето кандидатстване в чужбина, но и да вземе участие на място в конкурс за прием в едно от най-престижните световни висши финансови училища - Финансовият Университет към Правителството на Руската Федерация. Изключително рядка и уникална възможност за нашата страна.

Друг силен акцент в програмата на „Образование без граници“ е висшето обучение в Китай. През последните години то се нарежда сред най-висококачествените в света. Китайските университети вече традиционно задминават по редица показатели в световните образователни рейтинги и класации дори прочути колоси в тази сфера от ранга на Сорбоната. На тазгодишното издание на изложението ще гостуват представители на множество висши училища от Китай, които ще запознаят българските кандидат-студенти със своите програми и условия за кандидатстване.

На „Образование без граници“ ще се проведе и специален кариерен форум, в рамките на който младите хора от България ще имат възможност да кандидатстват за стаж или работа във водещите родни и чуждестранни компании. Това е една уникална и отлична възможност, пряко отнасяща се до тяхната бъдеща професионална и кариерна реализация.

Освен всичко останало, на тазгодишното издание на най-голямото изложение за висше обучение провеждано у нас – „Образование без граници“ ще гостуват и водещи университети от страни като Германия, Холандия, Япония, Китай, Чехия, Словакия, Русия, Латвия, Молдова, Грузия и др. Изложението ще се проведе от 17-ти до 19-ти март в сградата на софийския ЦУМ. То ще отвори врати за българските посетители три дни – петък, събота и неделя. Входът е свободен! Регистрирайте се предварително на http://edu-fair.eu и участвайте в кампанията „Аз сам избрах своето бъдеще!“.