Тази седмица от 18:00 часа в епизодите на „Скъпи наследници“ по bTV авантюрата на Поля и Георги ще претърпи неочакван обрат.

Раздялата на Снежи и Иван ще предизвика размисли за „излизането от коловоза“ с цел „изясняване на посоката“. Юлия ще се опита да промени живота на семейството си с магия, а Злата - да помогне на Милица, Неда и Ани в развитието на марката „Зла жена“.

Ленин и Марин ще обсъдят принципите на любовта, силните жени и грешките, коита не бива да допускаш. А Калин ще продължи да изненадва Ани с романтични жестове, но и ще разкрие злокобна черта от своя характер.

Кастингът на Чочо за нова радиоводеща ще го срещне с интересни дами, но единствената, която владее сърцето му е Поли Генова. Артистката ще разкрие, че славата върви в комплект със „защитна маска“, която й се налага да носи от съвсем малка. Кариерата й я поставя пред труден избор – музиката или любовта. А дали радиоводещият ще избере връзката пред наркотиците, зрителите ще видят в новите епизоди на „Скъпи наследници“ - всеки делник от 18:00 часа по bTV.

Разследванията на Станислав и Чавдар за техните предци ще обединят двете страни на закона в името на общата кауза, а полицаят ще трябва да разбере по трудния начин, че „идеализмът без покритие е самоубийствен“. Проблем с бракониери в горите около Бели Вит ще накара униформения да влезе сам в ожесточена престрелка. Междувременно, Боби и Любо ще продължат да търсят начини да се противопоставят на застрояването. Те ще стигнат дори до крайност като обмислят утопичната идея за единство и равенство без комерсиални интереси.

Подготовката за първата театрална постановка в Бели Вит кипи с пълна сила, а Косьо ще бъде особено креативен в способите да омерзи Георги. Въпреки че „вербува“ и беловитчани и софиянци да допринесат за културния живот в селото, отсъствието на „предателя“ Иван ще направи организацията по-сложна. В същото време софийският бизнесмен ще продължи да разбунва духовете и да застава между приятели, докато връзката на сина му с Нора ще притесни сериозно Милица.

С подкрепата на своите приятелки – Неда и Вени, Снежи ще постави началото на беловитска традиция за коктейли с ракия, както и на столична - с напоителни женски купони. А дали новите рецепти в „Снежната лъжица“ ще се харесат на местните, а дамските партита – на мъжете? Катя ще потърси подкрепата на Борис за професионалното си развитие, а Венета ще трябва да загърби обида от миналото, за да застане до съпруга си.

Позволено ли е всичко в любовта и войната, има ли значение възрастовата разлика в една връзка и как магичните ритуали могат да се объркат? Какви са слабостите на Георги и как е стартирал бизнеса си с Милица? Какво е накарало Чочо да се върне в България и какви тайни крие Калин? И още – могат ли враговете да „заровят томахавките“ поне на празничен повод, ще предизвика ли фурор театралната постановка и какво ще е поредното изкушение пред Дочеви - всеки делник от 18:00 часа в „Скъпи наследници“ по bTV, както и до седем дни след ефир на btvplus.bg.