За шеста поредна година се проведе конкурса „Застрахователи за обществото“, организиран от Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ). В конкурса с награда за второ място бе отличена и инициативата The Human Safety Net (THSN) на Дженерали Застраховане АД.


The Human Safety Net е създадена от Група Generali и е инициатива, базирана на идеята, че хора помагат на хора и че това може да доведе до устойчива промяна и да създаде позитивен ефект.


Основен партньор на инициативата в България е фондация „За нашите деца“. Целта на The Human Safety Net и Фондация „За нашите деца“  е активна работа в подпомагането на деца и семейства в затруднено положение.

Рекламна публикация:

„Ние в GENERALI вярваме, че помощта в ранна детска възраст е от изключително значение и именно тя може да доведе до положителна промяна за цял живот. Искрено се надяваме всички български деца да имат равен шанс за развитие и качество на живот. Осигурявайки им заедно стабилен и спокоен живот, инвестираме в своето бъдеще и това на децата на България! Изключително сме щастливи и горди от факта, че инициативата The Human Safety Net е разпозната като социално значима и е наградена с второ място от АБЗ и БАЗБ! Ние продължаваме да работим усилено, за да бъдем отговорна компания и вярваме, че с общи усилия можем да създадем положителна промяна в обществото!“, казват от Дженерали Застраховане АД.