Повече от впечатляваща обещава да бъде сцената в Арена Армеец, на която тази събота ще излязат легендите FSB за своя юбилеен концерт. Мащабна конструкция с над 300 осветителни тела, високотехнологични LED екрани и огромен подиум са само част от уникалната продукция. За първи път ще бъде използвана иновативна мултимедия, която ще осигури визуализация от най-висок ниво за феновете на страхотното шоу.

За да подарят на феновете си в най-голямата зала в София незабравимо и единствено по рода си преживяване, музикантите от FSB обявиха, че концертът няма да бъде заснет и излъчен в ТВ ефир. Така магията на една от най-добрите български групи ще остане зад стените на Арена Армеец, специално споделена само с присъстващите в залата. Очаква ни неповторима вечер с вечните класики “След десет години”, “Високо”, “Няма как”, “Не така”, “Обичам те до тук” и още много други.

Шоуто е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор e Moko Solution. Актуална информация можете да намерите тук: FSB 7/10/2017 - Arena Armeec - Official Event.

Снимка: Моко