Очаквайте директора на ЦГМ Румяна Милова – защо премахват апаратите за закупуване на билети в градския транспорт, откъде вече ще можем да си купуваме билетчета и кога специално оборудвана кола от разстояние ще засича дали паркираните автомобили са заплатили престоя си в синята и зeлената зона в София.

Ще говорим за едно благотворителното събитие  в подкрепа на доизграждането на първият възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания.Наш гост ще бъде Пепа Стоянова и от нея ще научим как можем да помогнем.  

Очаквайте и рубриката „bTV Radio чете Ladyzone“. От Ралица Михаилова ще научим най-интересните истории в първия работен ден. Благодарение на колегите от "Тази неделя" по bTV ще посетим едно изчезващо село. Все повече села се обезлюдяват и изчезват от картата на България. Според прогнозите на Financial Times, българите, които към днешна дата са 6 милиона и 900 хиляди, ще намалеят до 5 милиона и 400 хиляди до 2050 г. Радиана Божикова ни отвежда малко по-късно в следобедния блок в едно от стотиците изчезващи български села.

През целия ден ще следим актуалните теми. Очакваме вашите въпроси и коментари на фейсбук страницата ни.