След повече от месец и половина редовни сутрешни брифинги на Националния оперативен щаб, в събота те бяха прекъснати в обичайния си формат с мотива, че се чуват гласове, че насаждат напрежение в обществото. Кои са преговорните техники и стратегии на ген. Мутафчийски и неговите колеги? Какви са класически похвати на добрия преговарящ? Отговорите ще търсим с председателя на Института по медиация и управление на спорове Юлия Раданова.

Ще ни гостува Александрина Димитрова от фондация Сийдър. Фондацията създаде наръчник за благотворителност в (хоум) офис среда.  Наръчникът с нови и иновативни идеи помага на компаниите да сближат служителите си, като им предоставя възможност за вземане на участие в смислена и социално значима кауза под формата на тийм билдинг. Събраните средства отиват в домове за деца в неравностойно положение. Подробности ще научим малко по-късно в следобедния блок.

Както всеки понеделник от Ралица Михаилова ще научим кои са най-интересните истории, които можем да прочетем в Ladyzone.bg

Ще следим актуалните новини от деня и ще ви информираме за всичко важно, което се случва. Очакваме вашите коментари и въпроси на фейсбук страницата на bTV Radio.