Георги Попов – приближен до бизнесмена Васил Божков, е новият собственик на футболния „Левски“. Какво и защо се случи на Общото събрание на клуба и защо – разказва репортерът Иван Боянов.
Заради авария на топлопровод част от центъра на София е без парно, а движението на трамвай 20 в участъка е спряно. Каква работа е свършена до момента, кога повредата ще бъде отстранена, а трафикът – възстановен? Каква е временната организация на движение? Информация от „Топлофикация – София“.
Каква е съдбата на Райна Княгиня след Априлското въстание? В софийския ѝ дом ще започне ремонт и в него ще бъде направен музей, разказва репортерът Рада Домусчиева.
В реваншите от Шампионска лига – „Манчестър Юнайтед“ води борба за обрат срещу ПСЖ по bTV Action, а в ефира на RING „Порто“ посреща „Рома“. Какво да очакваме от мачовете – в аванс от Никола Кацаров.
Творци в началото на своя професионален път. Интервю с декана на Факултета за приложни изкуства на Националната художествена академия доц. Мирослав Богданов и дипломантите Евгения Илкова (метал) и Татяна Христова (керамика). Изложба на дипломираните магистри продължава до 10 март в галерия „Академия“.
Музиката предначертава житейския ни път. Среща с Николай Иванов – Ом и Петър Йорданов – Бъни, които записаха съвместен албум и тръгват на турне в България и Европа.
Още полезни съвети от майстор Караджов, докато на екрана на bTV екипът на „Бригада нов дом“ продължава да помага и да твори добро.