Какви услуги е осигурила Столична община за всички, нуждаещи се от специални грижи? Каква е организацията на социалните дейности в обстановка на криза от коронавирус? В предаването „За града“ ще ни разкаже Мина Йовчева – директор на дирекция „Социални дейности“.

Какво стоматолозите имат предвид, когато работят с пациентите, какво ние трябва да имаме предвид, когато отиваме на зъболекар – отговорите на тези въпроси ще получим от председателя на Българския зъболекарски съюз д-р Ваньо Шарков.

Коронавируса – какво наистина трябва да ни тревожи и за какво да не се безпокоим? От днес започваме редовна здравна рубрика с д-р Светлозар Сардовски, чиито съвети ще чуем в 16:30 ч.

Учител използва новите технологии, за да помогне на своите ученици да не изостанат с материала. Очаквайте разговор с преподавателя и носител на много награди за иновации в образованието Ангел Ангелов.

Докато Италия е в криза заради коронавируса, фотографът Евгени Димитров използва социалните мрежи, за да разказва за тази своя любима страна. Какви са италианците и как реагират в тази беда? От неговите думи ще научим още за полезното, което можем да вземем от реакцията на италианците в разгара на кризата.

Докато стоим у дома заради вируса, имаме прекрасната компания на книгите. За своите любими четива разказва медийният експерт Георги Лозанов.

С живи включвания ще проследим всички извънредни емисии на bTV Новините. Ще разлистим и страниците на Ladyzone.bg с главния редактор Ралица Михаилова.