Младата певица Алма ще гостува в понеделник в студиото на bTV Radio, за да разкаже историята на страхотния си дебют – „Perfect“. Тя вече е готова с втория си сингъл, който ще излезе през това лято, а ние го очакваме с нетърпение.

Музикалната тема в „За града“ ще допълним с информация „от извора“ за предстоящия двудневен летен фестивал Puldin Etno Fest. Той ще се проведе в пловдивския Античен театър в края на следващата седмица и ще бе един цветен и различен празник на етно културата. Очакват ни чудесни изпълнители от България и съседните страни. Освен музика, във фестивала ще присъстват и танците, ритуалите, кукерите, традиционните национални кухни, подправки, билки и аромати.

Това не е всичко. В „За града“ ще обсъдим и резултатите от едно любопитно изследване, показващо, че българските граждани са сред лидерите във възприемането на технологичните иновации за ежедневни нужди в Централна и Източна Европа. Това показва задълбочено проучване на Mastercard, а в студиото ни ще дойде Ваня Иванов, мениджър на компанията за региона, за да ни разкаже подробности за данните от проучването.

Ще следим още актуалните, културни и спортни събития и новини. Бъдете със „За града“ от 14:00 до 17:00 часа.